Categories
tradisjonell medisin

Populære oppskrifter for tradisjonell medisin for hepatitt C

Behandling med brus og sitron
Hepatitt er mye brukt i folkens oppskrift med brus og sitron. Før du lager en terapeutisk blanding, må du drysses sitron med kokende vann slik at saften klemmes ut bedre. Deretter tilsettes i en teskje sodavann av hele frukten, rør godt og drikk.
Prosedyren gjøres om morgenen på tom mage en gang om dagen. Spise er tillatt etter tretti minutter. Gjenta i tre dager, ta en pause (også i 3 dager). Gjenta deretter kurset.
Det er en annen oppskrift på å ta brus for å behandle denne leversykdommen. Dette er den såkalte vandige løsningen av bruspulver. For forberedelsen skal det oppløses en teskje pulver i ett glass vann (kokt og varmt). Hvor mange ganger om dagen å drikke denne løsningen, er det bedre å spørre legen din. Som regel blir det tatt to ganger eller tre ganger om dagen.
Varighet på dette kurset er ti dager.
Ovennevnte oppskrifter bidrar til normalisering av den berørte leverenes funksjon ved å rense blodstrømmen fra toksiner, noe som er svært viktig for smittsomme sykdommer. I tillegg eliminerer denne behandlingen yellowness av huden og slimhinner som er forbundet med hepatitt. Og i kombinasjon med sitron bidrar brus til å styrke immunforsvaret på grunn av vitamin C-innholdet.
Kontraindikasjoner for behandling av hepatitt med brus
Enhver person vil være interessert i spørsmålet om hvor trygg metoden er. Det må sies at en slik medisinsk konsultasjon er nødvendig før slik behandling. Hvis du gjør alt som foreskrevet av en lege og følger de nødvendige reglene, vil medisinske prosedyrer være effektive og vil ikke ha en negativ innvirkning på kroppen.
Men, som med en hvilken som helst metode for behandling, har brusebehandlinger også egne kontraindikasjoner:
barn under tolv år;
magesår som påvirker mage og tolvfingertarm
allergiske reaksjoner på minst en av komponentene i oppskriftene;
kvinner i perioden med å bære et barn;
gastritt;
laktasjonsperiode.
Hvis du bruker oppskrifter på grunnlag av soda og sitron feil, kan det være komplikasjoner i form av kjemiske forbrenninger av slimhinner og forverring av allerede eksisterende kroniske sykdommer i kroppen. Derfor er forhåndsgodkjenning fra den behandlende legen svært viktig.